Boomschijfjes

Levertijd


Wanneer u onbewerkte schijven komt afhalen kunnen deze meestal per direct worden geproduceerd en meegenomen. Wanneer de schijven moeten worden verzonden zal de levertijd incl. bezorging ongeveer 5 werkdagen zijn. Voor afgewerkte (geschuurd/gelakt) schijven is de levertijd 2 weken. 

Voor verdere informatie en foto's verwijs ik u graag naar: boomschijf.nl

Verzenden of ophalen?


Verzenden
Wij hebben de voorkeur dat u zelf de producten komt uitzoeken want elk stuk is weer anders en dit bespaard verpakkings en verzendkosten.
Het is mogelijk om te verzenden binnen Nederland, Belgie en wereldwijd. Dit gaat via een koeriersbedrijf waarbij de verpakkings en verzend kosten worden doorberekend aan de klant. 
Ophalen
U kunt natuurlijk ook altijd uw producten komen ophalen. Let op! Ophalen kan uitsluitend op afspraak, anders is de kans groot dat wij niet aanwezig zijn. 
Betaling kan uitsluitend CONTANT! 
 
Bezoekadres: Boerderij Kerkzicht, Ringdijk Boven Polder 23, 1188 WC  NES AAN DE AMSTEL, Gemeente Amstelveen 
Navigatie adres: Kerklaan 13, 1189 WE  NES AAN DE AMSTEL, Gemeente Amstelveen
 
In het dorp Nes aan de Amstel gaat u rechts af de Kerklaan op. Volg deze laan tot het witte hek. U kunt in het dorp parkeren of binnen ons hek aan de linker zijde. Beneden bij de boerderij is geen parkeerplek. Gelieve niet de brug te blokkeren, dit is onze enige doorgang! Het witte hek gaat open door op de ronde zwarte knop aan de rechterzijde te drukken. Het hek sluit automatisch. Het voetgangershek kunt u met de hand openen. Wanneer u aan de achterzijde van de stolpboerderij (rechts beneden aan de dijk) loopt, treft u meestal iemand aan. Zo niet, klopt dan even aan/trek aan de bel of kijk even rond op het erf. 
 
Wij helpen u graag met het naar uw auto brengen en inladen van uw aankopen! 

Kosten


Voor verdere informatie, kosten en foto's verwijs ik u graag naar:&nbsp; <a href=".http://boomschijf.nl/index.php">boomschijf.nl</a></p>

Schijven in alle maten


Bij ons kunt u al vanaf 1,50 euro (exl. Btw) per stuk boomschijfjes krijgen! Wij maken op bestelling boomstamschijven van massieve boomstammen. Deze kunt u voor diverse doeleinden gebruiken. Afhankelijk hiervan kunt u aangeven welke dikte uw voorkeur heeft.

Let op! Het heeft geen zin om bij ons langs te komen, wij hebben namelijk niet altijd schijfjes op voorraad. Heeft u interesse in schijfjes? Mail dan naar info@tarzan.eu en geeft daarin aan wat u precies zoekt (met afmetingen) en of u het product bezorgd wil hebben of af komt halen. Wij sturen u dan een factuur (met foto van het product). Na de betaling wordt uw bestelling verzonden, of u kunt het bij ons komen afhalen. Tot ongeveer 10 stuks produceren wij voor u ter plaatste.