Boomstammen

Leveren of ophalen?


Leveren
???

Ophalen
U kunt natuurlijk ook altijd uw producten komen ophalen. Let op! Ophalen kan uitsluitend op afspraak, anders is de kans groot dat wij niet aanwezig zijn. 

Bezoekadres: Boerderij Kerkzicht, Ringdijk Boven Polder 23, 1188 WC  NES AAN DE AMSTEL, Gemeente Amstelveen 
Navigatie adres: Kerklaan 13, 1189 WE,  NES AAN DE AMSTEL, Gemeente Amstelveen

In het dorp Nes aan de Amstel gaat u rechts af de Kerklaan op. Volg deze laan tot het witte hek. U kunt in het dorp parkeren of binnen ons hek aan de linker zijde. Beneden bij de boerderij is geen parkeerplek. Gelieve niet de brug te blokkeren, dit is onze enige doorgang! Het witte hek gaat open door op de ronde zwarte knop aan de rechterzijde te drukken. Het hek sluit automatisch. Het voetgangershek kunt u met de hand openen. Wanneer u aan de achterzijde van de stolpboerderij (rechts beneden aan de dijk) loopt, treft u meestal iemand aan. Zo niet, klopt dan even aan/trek aan de bel of kijk even rond op het erf. 

Wij helpen u graag met het naar uw auto brengen en inladen van uw aankopen! 
 
Voor verdere informatie en foto's verwijs ik u graag naar: boomschijf.nl

Kosten


Wilt u meer weten over de kosten van een boomstam? Download dan hier het kostenoverzicht.

 

Stammen en takken


Wij kunnen de boomstammen takken voor u afzagen op elke willekeurige lengte. De maximale lengte die wij kunnen leveren is 6 meter. Het betreft hier natuurlijke producten, waar de schors nog aan zit. Het hout komt van gekapte bomen uit tuinen en plantsoenen, voornamelijk in de Randstad.  

Tip! Mocht u nu zelf een boomstam of tak uit willen zoeken? Dat kan! Neem contact met ons op voor aan afspraak.Onze boomstammen liggen buiten in het veld opgeslagen. Wij raden u daarom wel aan om laarzen of stevige schoenen aan te trekken.